Nyheter 24 skriver om festen!


Kolla in PR-bilder!Måndagen efter

Asså. Känslan idag var speciell. Huvudet känner av alkoholen, armarna känner av roddning hit och dit, hjärtat känner stolthet och lugn.

Rival var ju så fett igår! Mycket folk redan när vi öppnade kl.19.. Älskar när det börjar precis som man tänkt sig! Gudrun Schymans tal var inspirerande och jordnära - det finns fan ingen politiker som hon i Sverige. Hon har helt enkelt en skön och äkta stil. Inge tjaffs.

High on heels var förband åt Femtastic och värmde upp braaa.
Och när Femtastic körde, ja vad ska man säga... Syster sol kom in och fick alla på fötter och fram till scenen. Alltid så jävla given på scen!!

Cleo röjjde sönder och levererade fet hiphop som alltid. Det finns ingen som Cleo i vårt land...

Den största aha-upplevelsen var nog Seinabo Sey som pumpade upp publiken med fett coola "the fool" och avsluta med en helt religiös "Sunday blues" som fick publiken att gråta (på riktigt). Jag vet inte sist jag såg en artist trollbinda publiken så. Och aldrig någon såpass nykläckt som Seinabo Sey...
Ni såg något omtalat igår. Act like you know.


Bilder och film kommer snart. Håll ut.
Klubb Femtastic är också tillbaka alldeles strax. Vi har fått mersmak för er ;)


FEMTASTIC @ RIVAL

 

På söndag headline:ar Femtastic Feministiskt initiativs stora UPPTAKT på Rival.

F! slår på stort inför valspurten 2010 och ordnar värsta festen.

Femtastic kommer denna gång att uppträda i full skala. Vi har vårt feta liveband tillsammans med enastående Seinabo Sey, Cleo och Syster Sol. Det kommer att bli epic.

Kolla in eventet på facebook!

Peace

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PREMIÄR KLUBB FEMTASTIC!

Kära Vänner!

Vanessa och Cleo är era och endast era värdinnor för kvällen. Vi kommer att få er att känna er som royalties, för Femtastic är här för att stanna.
Vi är crewet och klubben du hade glömt bort att du saknade och vi kommer slänga fester en gång i månaden från och med nu.

...Kom och drick skumpa på terrassen, smaka exotisk frukt, flirta med killarna i baren och svettas till galen musik.

21-02, gratis och helt givet.

Bakom skivspelarna:
Ametist
Miss DJ

På micken:
Cleo
Seinabo Sey
Syster Sol


Janelle Monae!!

Igår. En hel dag av att jobba och göra nytta. Sjunker ned i soffan men vin i handen, cigg i andra, och lyssnar på Janelle Monaes nya skiva. Hon är MAD! Denna 18 spår långa The ArchAndroid är en fusion av neosoul a la Erykah Badu, Cee-lo´s Gnarls Barkley, Andre 3000 experimentella sida och summer of 69..
Spännande va? :)

LYSSNA IN! Jag har några favoriter:

Faster 
Locked inside
Tightrope (ft big boi)
Mushrooms & Roses
Neon Valley Street

Fet video från EP:n som kom för två år sedan, hade ingen aning om vem hon var innan det.
Peace!

Ny tappning
It´s been a long time..

Femtastic! Ni vet hur det kan vara. Man avslutar något i sitt liv (exempelvis en examensuppsats) och helt plötsligt har man lämnat bubblan. Bubblan av tankar, känslor, idéer och kreativitet som kretsar kring en och samma sak.

Jag lämnade bubblan och drog på kollo! Barnens ö - sommarlov på ett äkta jävla sätt. Jag har lekt, sportat, badat och spexat runt med kids i en månad. Ni får vara avundsjuka, jag förstår er.

Men sthlm calling och jag är tillbaka i staden som jag älskar. Jag har obegränsat med kärlek till Sthlm just nu. Folket, andan, turisterna, klubbarna, solen och regnet. Så klart ploppar det upp massa nya artister hela tiden och tillslut blev jag manad att skriva ett inlägg när jag idag lyssnade på Jasmine Kara.

Hon är en svensk tjej som spelat mycket i NYC och blivit signad av Tri-Sound (vad är det för boring namn på ett nystartat label?). Jasmine kör en svängig och klassisk soul-stil med både funk och blues tendenser.. Den här singeln Try my love låter mycket som Amy Winehouse i sin baktakt-era med låtar som Valerie och Hey little rich girl. Men jag gillar det! Jag hoppas bara inte att denna iransk/svenska pushas in för mycket på sexiga-tjejen-profileringen. Det kommer inte att passa henne.
RSS 2.0