We love the way you....

waaaa sitter och älskar på Ciaras videos. Hon har fan alltid kört sin grej - fett street och fett sexig. Hon ÄR kropp och hon osar sex och man vill fan inte komma i närheten av henne haha...

Ciara är en kvinnlig version av Usher. De dansar sjukt bra och kör hårt på sin dansgrej och de utger sig för att vara de största players in the world (typ). Här har ni lite ögongodis och lite don´t mess with....


Ciara - Ride ft. Ludacris
Ciara - Like a boy


En dag i skivaffären

Jag kommer verkligen ihåg när vi åkte hela gänget efter skolan (7:an, 8:an..) till St Eriksplan och köpte skivor. Det var länge sen nu.. Häromdan gled jag förbi Record Hunter och de hade ett bord med skivor for free. Först blev jag sorgsen, sen blev jag glupsk och ville ha alla (köpte faktiskt några också).
Jag gick på känsla. Skivorna med bäst omslag fick följa med hem! Typ som när jag köper vin på systemet..

En av skivorna var en gammal Natasja Saad skiva med reggae på danska. Jag plockade med den på en gång för jag älskar Natasjas One spliff a day och jag kommer ihåg när hon dog.. Det var en olycka som tog henne, 2007. Ung, nytänkande, charmig och med otur..


Saad.


Här har ni Natasjas One spliff a day (the remix)

Livefilmer från Rival!

Tjaaa

Vi är ju i första hand klubbarrangörer & artister och i sista hand bloggare. Det föreställer min förklaring till de spridda blogginläggen med alldeles för lång tid emellan. Inte så att vi inte gör något (vi dricker öl, hänger på söder, pratar om oss själva) men vi orkar bara inte skriva om det.


Men. Fuck it. Ni behöver inte läsa, bara titta! Vi har nämligen två feta livefilmer till er som ni kan spela sönder och sprida som virus tills nästa Klubb Femtastic!!


Mashup från Femtastics spelning
Seinabo Sey kör "Sunday blues"
med mad gospel vibe... Mången tår skymtades i publiken...

Peace out

RSS 2.0