Lady Chann gillar Sverige

Och vi gillar Lady Chann!

Kvinnan med galnaste raggamuff-rap-rösten besökte ju Stockholm och klubben Frukt&Grönt nyligen! Här besöker hon en snygg jävla produktion av Spoek Mathambo, på EPn "Super sounds - Sampology" där även Gnucci Banana är med!

Lyssna här!
You f. Lady Chann by TOP BILLIN

Lyssna på hela EP:n här!

Waaaa hype inför söndag :D
FEST på FASCHING

Glad påsk! Jag har ätit choklad och marsipan tre dagar i sträck och har inga planer på att sluta. Vad ska ni göra i helgen? Softa med familjen?

På söndag ska ni i alla fall ta er till Fasching och dansa bort påskäggen. Ni är lediga på måndag och ni har fan inget bättre för er :)

Natten presenterar festen Bonnie Be Good där vi är fyra gäng som kommer att dj:a och göra dansgolvet för er! Det kommer att vara rytmer från brasilien och karibien, mycket basgångar och samplingar, upptempo och sprängande bpm. Massa chicks och massa soft folk. Jag spelar skivor och brevid mig har jag Seinabo Sey. VÄLKOMNA
Seinabo Sey gästar på Klubb Spiderdogs

Klubb Spiderdogs har ju kickat igång igen för säsongen! Det var en grym premiär 15 april på Etablissemanget. Temat är livebandet, bästa hiphopen.soulen.funken, hemliga gäster och hemtrevlig jävla stämning!

Seinabo kom och knäckte med sin baktaks-version av Lauryn Hills "Loose myself", check it out!Mitt hjärta blöder

Veronica Maggios nya singel! Hon tar ett litet steg mot det obekväma här, hon gör det alltid bra! hon kommer och hon gör bra.Metro och Perez !

Vissa fattar grejen på en gång. Perez Hilton, den Hollywoodbaserade superbloggaren, älskar på Beldina med "it's fucking amazing!!!" Kolla in HÄR

Samtidigt stoltserar Metro med Beldina - Gatsmart och högst aktuell...
Läs HÄR
Vågar vara annorlunda

Femtastic backar upp de tyngsta brudarna i stan, Seinabo Sey och Beldina Malaika.

Sonic Magazine gjorde ett fett uppslag med kvinnorna som håller på att ta Sverige med storm. De har tålamod, de bidar sin tid, de filar på sitt uttryck och de gör inget annat än kvalité. Fuckin stolt!!


Master at work


ERYKAH BADU IN STUDIO from Creative Control on Vimeo.Beldinas video kom nyss!

Ooffh vilka var på Kåken i onsdags på Beldinas releasefest? Hur nice var inte det???
Hennes nya video till Here we go kom idag - alldeles nyss.

Kolla in!!Beldina. Released.

Så jävla nice kväll på Kåken igår! När jag kom dit lite innan 22 kände man hur folk satt och väntade på det som skulle hända.. Var va Beldina? Skulle mer folk droppa in? Var musiken soft?

Sen började stämningen ändras... Människor rullade in, golvet blev trängre, musiken gungade, Beldina äntrade scenen och gjorde en grym spelning och publiken blev helt förlöst! Sen stod vi och dansade till Jesaya och Dj Large tills de stängde kl 02. Fan va det inte brukar vara så soft stämning på Kåken..

Nice work good night.


Seinabo Sey med Spiderdogs

I fredags hade gamla Mosebacke - nya Etablissemanget inflyttningsfest! De har renoverat lokalerna, bytt ägare och Södra teatern har aldrig varit så soft och så fin som nu!

I fredags stod Femtastic för musiken bakom skivspelarna och Spiderdogs för livemusiken på scen. Vi korsade och tvärsade och resultatet blev skiiitnice!! Bra häng, bra folk, bra musik, bra dansgolv.

Kolla in vårt första mashup :DRSS 2.0