Ain't nobody iller than me, I ain't cocky. Im just sayin'

Keyshia Cole feat. Nicki Minaj - I ain't thru

Visst cocky! fett....
Catfight på SVT Play

Kakan och Julia gör flashiga musikvideos för svt play!
Asså vem visste att Kakan (tyngaste dj och allmänt skön och underskön) kunde sjunga? Och att Julia kunde act:a? (NOT haha)

Men faaan dom e roliga, glid in på SVT och kolla resten av videoklippen!


KÖP EN CLEO T-SHIRT!200 kr
Storlekar: XL/L/M/S ( De är ganska små i storlekar )
Maila Info@cleomusic.se med din adress, storlek och antal så får du tillbaka ett mail som talar om hur betalningen ska se.

www.cleomusic.seCLEO NY MUSIKVIDEO & HEMSIDACLEOMUSIC.SE


I september 2010 släpptes samlingsalbumet Evolution i samarbete med Redline/Salazar Brothers och Ametist Azordegan. Albumet samlar inte alla, men de flesta svenska hiphopakter som varit framstående under de senaste åren och om tros kommer att bära fanan vidare och representera hiphopen i Sverige under det kommande decenniet! 1 av spåren representeras av Cleo & Syster Sol med låten "Don´t Call Yourself A King". Här ser vi tillhörande musikvideo.

Filmning: David Lundmark
Regi/Klippning: Marc Strömberg


Ri Ri is loud?

Rihannas nya skiva är här. Har seriöst inte orkat lyssna på den ordentligt, trots att jag verkligen diggar de två singlarna Only Girl och Whats my name. Men jag ska ge skivan en chans till, lyssna lite mer, gör det ni också här

och kolla in nya singeln med Drake! Hennes stylist vet veeeerkligen vad hon/han gör. Rihannas nya färger är helt jätte wantable....


Sverige får se


Vad är upp i kulturvärlden? Några gubbarkitekter som vill "leva intryck", någon pretentiös fransos som vill älska och som inte har "några influenser". Och Vi. Femtastic!

För någon vecka sedan gjorde Svt Kulturnyheterna ett inslag om Femtastic och igår sändes det på bästa sändningstid. Och visst är det intressant. Var är alla tjejerna? Varför finns det inga tjejer? Jo men vi finns, dock har vi inte synts så bra. Av långa intervjuer och massa jam så fick de ihop några riktigt bra minuter.

Kolla här! Vi är sist ut!


CLEO RELEASEFEST 17/11

NY SINGEL OCH MUSIKVIDEO + CLEO T-SHIRTS!!
Kom och fira med oss! Onsdagen 17/11 kliver vi ner i den sjukt snygga källaren
på Socialize och bjuder till fest.
I september 2010 släpptes samlingsalbumet Evolution i samarbete med Redline Records och Ametist Azordegan. Albumet samlar inte alla, men de flesta svenska hiphopakter som varit framstående under de senaste åren och om tros kommer att bära fanan vidare och representera hiphopen i Sverige under det kommande decenniet! 1 av spåren representeras av Cleo & Syster Sol med låten "Don´t Call Yourself A King". Ikväll firar vi släppet av låten och tillhörande musikvideo gjord av Marc Strömberg och David Lundmark.
Kom förbi och ta en öl för ett happyhour pris och låt oss förgylla din Onsdagskväll.
Vi visar videon på stor duk och spelar såklart live. Våra Djs har lovat att bjuda er på det bästa av det bästa!!
DJS: The Alabama Project
LIVE: Cleo med band + Dj Chefen
Gratis Inträde Kl 21-01 Socialize (Vasagatan1,Umeå)
Happyhour priser i baren
ALLA Ä HJÄRTLIGT VÄLKOMNA, TA MED ERA VÄNNER!
(De första 10 gästerna får en Cleo tröja)

Mixtape-mode

Soul/RnB-sångerskan Chrisette Michele har gjort ett mixtape tillsammans med sin brorsa Lem Payne. Jag gillar att mixtape-trenden har spridit sig utanför rap-genren. fler mixtape till folket!

Jag gillar hennes stil som är lite melankolisk och alternativ (påminner om janelle monae), här nedan kan ni lyssna på hela tapet Love Thy Brother.

Download Mixtape | Free Mixtapes Provided by DatPiff.com

SEINABO SEY PÅ SELAM AFRICAN FESTIVAL

Fantastiska Seinabo Sey ska vara förband åt storslagna Hindi ZahraSelam African Festival i helgen!!! Nalens stora scen. Färg, värme och okända vindar...
Hindi Zahra är fett ball. Hon växte upp i Marocko och Paris och gör cool hybridpop. Hon släppte sitt debutalbum Handmade förra året och skivan blev väldigt hyllad! Lyssna på den på Spotify

Kolla in Stand Up:MEN iallafall. Seinabo Sey spelar innan och det kommer att stråla!

Jag tycker att ni ska gå dit och kolla. Tror verkligen det kan bli en musikupplevelse på lördag!


Dörrar: 20.00-01.00 
Showtime: 21.30 
Pris: 280 kr 
Åldersgräns: 18 årFrankly Film <3 Femtastic

Lovisa och Frida är tjejerna bakom Frankly Film som hängde på Klubb Femtastic och filmade kalaset. Tack för det!

Här får ni smaka på lite godbitar från kvällen:

 

Femtastic from Frankly Film on Vimeo.
Kenyan queen till Kägelbanan på fredag!!


Selam African Festival är ju fett bra och fett cool. Vi behöver lite mer afrikanska rytmer i vår stad! Femtastic gillar ju de afrikanska tygerna och Miss DJs soca/afrobeat, och vi gillar även på Muthoni the drummer queen!!! som ska spela på Selams efterfest på Kägelbanan på fredag den 5 nov.Muthoni Ndonga är låtskrivare/artist/poet/social entreprenör/drummerqueen samt driver utomhusfestivalen "Blankets & Wine" i Nairobi.


Muthoni blandar stilar som kwaito, hip-hop, taarab, electro och afrobeat på engelska, kikuyu och swahili. Spelningen på Kägelbanan blir hennes första i Sverige!

 Dessssutom spelar Bon Chance skivor!! SES DÄR :D

 


RSS 2.0