Hemligheten avslöjas...

The BEST KEPT SECRET SHOW Chapter 1 by BELDINA

Den 7 oktober har Beldina Malaika releasefest för sin singel “Here we go” på Ljunggren/Bruno i Stockholm. ”Here we go” är det första som släpps från hennes EP ”Best kept secret”. Titeln på EP:n är talande för allt vad Beldina står för. Beldina Malaika har, trots sina 22 år, en gedigen resumé bakom sig. Hon har jobbat i princip med alla större artister inom svensk hiphop, alltifrån Timbuktu och Promoe, till STOR och Lazee. Hon har ett känt namn inom svensk musikindustri, både som sångerska och låtskrivare, och nu kommer hon att ha en hel kväll på Ljunggren till sin ära.

Denna kväll får vi på riktigt, för första gången, ta del av Beldinas egna material, skrivet av henne själv. Den väl bevarade hemligheten kommer att avslöjas i stort format! Förutom att Beldina Malaika tar över scenen, står DJ:n Jesaja och Ali Payami bakom skivspelarna. Båda kända Malmöprofiler inom musik- och klubbvärlden.

Beldina kommer med något nytt för Sverige. Hon är en fusion av klassisk soul och slick RnB, med en röst som ger gåshud. Vad hon levererar den 7 oktober vet egentligen ingen, det enda vi kan veta är att det kommer att slå stort.

Ses där!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0